divendres, 30 de novembre del 2012

Ppt Caillou

Les dos darreres classes pràctiques les hem dedicat a confeccionar un presentació de diapositives amb format de power point, per crear un material interactiu pels infants. Aprofitant un dibuixos animats actuals, hem elaborat diverses activitats a les quals nens i nenes, en etapa infantil, tindran l'oportunitat de familiaritzar-se amb el format digital de manera lúdica i interessant. 

A les tres pràctiques hem hagut de: inserir els hipervíncles corresponents de la veu, botons per anar a l’anterior i/o posterior diapositiva, anar a l’inici, enllaçar els dos ppt, etc. A més a més d’agregar una acció a una determinada a un objecte per a que especificar el que hauria de passar al fer clic o al passar el ratolí per sobre l’objecte. I, a la vegada, a aprendre a posar un fons a cada diapositiva personalitzant-lo així com el tipus de lletra... 

Han estat molt enriquidores pel meu aprenentatge degut que mai havia fet aquest tipus d’ús al tant utilitzat programa, i he de dir que m’ha agradat molt degut que ho trobo molt atractiu pels infants. He dir que l’he dut a la pràctica amb el meu fill i l’ha agradat molt poder aprendre jugant d’aquesta manera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada