dijous, 25 d’octubre del 2012

Audacity

Després de familiarizar-nos amb l'editor d'audio, Audacity  he realitzat un projecte a partir d'una poesia de l'assignatura, literatura catalana. El programa és molt complet degut que pots gravar un audio en el moment, cortar, enganxar, unir, etc., sons. A més a més de canviar la velocitat, revertir, etc.
En el meu treball he hagut de: gravar el poema; inserir la música i tallar-la (degut que la seva durada era superior a la del poema); deixar sense soroll (ruido) el poema amb l'apartat d'efectes, per aconseguir un so clar i sense obstacles; i he inserit un efecte que es diu, desvanecer progresivamente, un cop acava el poema per fer que el volum de la música comenci a baixar.
Us convido a que utilitzeu aquest programa però, primer que escolteu el meu treball. Cal dir que els últims paràgrafs del poema han estat inventats per mi, la qual cosa fa que vulgui compartir-ho amb vosaltres perquè em fa molta il·lusió.
Moltes gracis i desitjo que vos agradi!

Poema: Artígues, T: Poesia oral africa: Bakuba. Apunts, Literatura catalana. Curs 2012/2013. Seu d'Eivissa (Illes Balears).
Música: Creative commons, 066 Música sin usura 22-10-2012 Sellos - ECM - I.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada